Služby

Naše služby

CO VŠECHNO NABÍZÍME?

Nabízíme kompletní realizaci vašich požadavků, ať už jsou jakékoliv. Jsme schopni a ochotni se přizpůsobit Vaší představě a vždy najít řešení přímo pro Váš problém. Naším polem působnosti je primárně Plzeňský kraj. Díky technickému zázemí a odborným zkušenostem našich zaměstnanců jsme schopni nabídnout vysoce kvalitní služby při minimalizaci rizik se stavbou spojených a splnění cenových požadavků včetně dodržení daných termínů.

Kompletní realizace komunikací , i obslužných a manipulačních, asfaltových povrchů včetně doplňkových prací, řezání, sekání. Frézování, asfaltové emulze a asfaltové zálivky. Ruční i strojová pokládka (chodníkový i silniční finišer) na klíč. Taktéž realizace komunikací z asfaltového recyklátu a výsprava lokálních i celoplošných výtluků silnic všech tříd. Zárukou kvality a efektivity pokládky jsou naši zaměstnanci s mnohaletými zkušenostmi, téměř 30 leté zkušenosti spoluzakladatele firmy s realizací pozemních komunikací a používání moderních strojů a technologií.

Vlastními kapacitami jsme schopni realizovat frézování asfaltových a betonových ploch silniční frézou o šířce 350 mm, pro frézování větších ploch spolupracujeme s prověřenými firmami, které disponují silničními frézami šířek 500, 1000 a 2000 mm. Jsme tak schopni nabídnout frézování od lokálních výsprav, až po celoplošné opravy ploch a komunikací. Vyfrézovaný materiál dále zpracováváme pro další použití na našich stavbách.

Přípravné, zemní a výkopové práce pro dopravní, pozemní a vodohospodářské stavby, výkop základů a pasů, drenáže a rýhy pro kanalizace a inženýrské sítě. Odstranění stávajících krytů komunikace, demolice staveb, vybourání betonových základů, odstraňování obrub, dlažeb a podkladů. Nákladní doprava suti a vybouraných hmot a její následná likvidace.

Máme za sebou několik realizací víceúčelových hřišť, tenisových kurtů, pumptracků, cyklostezek, skateparků nebo také lezeckých stěn a dětských hřišť. Veškeré tyto práce jsme schopni zajistit na klíč od přípravy projektu, přes realizaci až po získání potřebných revizí a certifikací pro bezproblémový provoz.

Mezi naše doplňkové služby patří i stabilizace zemin silničních těles za pomoci cementu a ostatních silničních hydraulických pojiv. Díky této technologii lze dosáhnout vyšší únosnosti zemní pláně bez nutnosti rozsáhlých sanací a přesunů hmot. Dochází tak k úspoře času, peněz a šetření životního prostředí. Zárukou kvality je spolupráce s renomovanými dodavateli těchto technologií.

Pokládka betonových , žulových, kameninových a dalších typů dlažeb včetně přípravných a výkopových prací, osazení obrub silničních, chodníkových, parkových včetně zámeckých, žulových a jiných speciálních.

Zabýváme se výstavou, odstraňováním sedimentů, realizací hrází a opěrných zdí vodních ploch.

Dlažby a zdi z lomového kamene, rekonstrukce a realizace propustků pod komunikacemi, gabionové a opěrné zdi ze ztraceného bednění či svahovek. Betonáž jímek a hnojišť pro zemědělská družstva. Stavba a vybudování základů pro RD a betonových patek.

Citlivé historické rekonstrukce památkových objektů a lokální opravy. Opravy zámeckých vjezdů, sanace mostů, doplnění mlatových povrchů, parkové úpravy, kamenické práce.

Via ferraty, přelanění, mola a další speciální stavby.

Trust and Worth

Our Clients